Brazilian Wax

Brazilian wax in Tiel

Waarom kies je voor een Brazilian Wax bij Zonnestudio Fun 2 Sun in Tiel? Onze medewerkers beschikken over veel ervaring en gebruiken de juiste techniek om de behandeling pijnloos en snel uit te voeren. Aan onze behandelingen worden uiteraard hoge eisen gesteld op het gebied van hygiëne.

 

 Uitstekend resultaat

 Ruime ervaring

 3 tot 9 weken verlost van ongewenste haargroei

Wat is waxen of harsen?

Eerst leggen we u graag uit wat waxen/harsen inhoudt. Tijdens een wax/harsbehandeling wordt ongewenst haar op het lichaam verwijderd. Voordeel van deze intensieve methode is dat de haartjes langer weg blijven dan na een scheerbeurt. Afhankelijk van uw haartype komen er pas na vier tot zes weken zachte haartjes terug. Uw huid blijft daardoor zacht en glad, en irritaties blijven uit.

Die irritaties kunnen wel ontstaan na het scheren. Dit komt omdat hierbij alleen de haartjes worden afgeschoren maar de haarwortels blijven zitten. Tevens groeit het haar direct weer door. Tijdens het waxen worden ook de dode huidcellen verwijderd, met als resultaat een gladdere én zachtere huid! In dat opzicht kunt u waxen vergelijken met een scrubbehandeling.

Wilt u een afspraak maken voor een Brazilian Wax? Of heeft u andere vragen?

Hoe gaat een Brazilian Wax behandeling in zijn werk?

We beginnen met het desinfecteren van de huid, waarna we een laagje warme hars aanbrengen. Dit doen we met een spatel of een roller. Om te voorkomen dat de hars erg aan de huid plakt, beginnen we met een laagje olie. Tijdens het verwijderen van de hars kan er enige gevoeligheid of pijn ontstaan. Dit komt doordat de haartjes door het scheren stug zijn geworden. De huid kan wat rood worden, tevens kunt u een branderig gevoel ervaren. Deze gevoeligheid of pijn is wel heel persoonlijk en zal bij een volgende behandeling een stuk minder zijn: er komen na vier tot zes weken immers zachtere haartjes terug.

Wat is het beste moment voor een behandeling?

Een behandeling werkt zeker de eerste keer het beste als haartjes minimaal een halve centimeter lang zijn. Als u op vakantie gaat, adviseren wij een behandeling een paar dagen voor vertrek te plannen. Uw huid heeft dan nog ruim de tijd om tot rust te komen. Tevens wordt de huid dan niet meteen blootgesteld aan de zon. Om diezelfde reden raden wij het ook af om kort na een behandeling een zonnebank te gebruiken.

Nabehandeling

Uiteraard zorgen wij ook voor een fijne nabehandeling. We maken uw huid weer helemaal plakvrij. Vervolgens brengen we een verkoelende gel aan. Dit zorgt voor een minder branderig gevoel en kalmering van uw huid.

 

Wij hopen u snel in Tiel te begroeten voor een eerste of volgende behandeling.

Prijzen

Hieronder kunt u de prijzen vinden van onze wax behandelingen. De prijzen zijn afhankelijk van de soort behandeling.

brazilian-wax-tiel
BehandelingPrijs
Brazilian Wax€ 35,-
Rug € 37,50
Borst€ 25,-
Bovenbenen€ 21,50
Onderbenen€ 20,-
Oksels€ 12,50

Of bel 0344 – 664905