Hydromed Massage

Hydromed Massage

Tijdens een Hydromed massage, ook wel warm waterkussenmassage genoemd, lig je tijdens de gehele behandeling op je rug. Omdat je op een comfortabele en warme watermatras ligt worden je rug- en nekwervels goed ondersteund. Ook het water werkt mee bij jouw behandeling in Tiel, waardoor je simpelweg heel relaxed en prettig ligt en van de behandeling kunt genieten.

Voordelen hydromed massage:

 Het warme water stimuleert jouw bloedsomloop
 Door de comfortabele ligging ontspannen je spieren en zenuwstelsel makkelijker,    waardoor het hele lichaam zich beter ontspant
 Keren tijdens de massage is niet nodig
 Het is de perfecte massage bij rug-, nek- of bekkenklachten
 Erg ontspannend als je bij andere massages moeite hebt je volledig te ontspannen
 Bijzonder geschikt voor zwangere vrouwen en voor mensen met overgewicht, ademhalingsproblemen of een stoma

Hoe werkt een Hydromed massage en voor wie is hij geschikt?

Het watermatras is dus de basis voor een fijne massage. Het licht bewegende, kabbelende water laat jou de massage ruimer en dieper ervaren, waardoor je nog meer ontspant. Wat daarbij ook helpt is de aangename watertemperatuur van tussen de 40 en 45 graden. De eigenschappen van de matras zorgen ervoor dat je hele lichaam (dus ook je rug) wordt gemasseerd terwijl je tijdens de hele sessie op je rug ligt. Mede daardoor is deze massagevorm zeer geschikt voor mensen die niet of nauwelijks op hun buik kunnen liggen, zoals zwangere vrouwen, mensen met ademhalingsproblemen of een stoma en mensen met overgewicht. De watermatras kan cliënten tot 100 kilo dragen.

Wilt u een afspraak maken voor een massage? Of heeft u andere vragen?

Massage tijdens zwangerschap

Deze massagevorm kan in principe tijdens de hele zwangerschap worden toegepast. In de eerste maanden zorgt deze voor een wat fitter gevoel. Tevens kan de misselijkheid minder worden. In een verder gevorderde zwangerschap kan het bijvoorbeeld rugklachten verminderen.

Welke massagetechniek gebruikt de masseur?

Onze masseur in Tiel masseert jou terwijl hij zijn eigen gewicht gebruikt als tegengewicht. De achterzijde van je lichaam behandelt hij door een speciale techniek. Daarbij schuift hij zijn handen en onderarmen, met behulp van olie, tussen de watermatras en jouw lichaam. Voordeel voor de masseur is dat hij minder eigen lichaamskracht hoeft in te zetten en zich dus volledig kan focussen op het toepassen van de juiste techniek.

Toepassing bij diverse klachten

De Hydromed massage is bedacht in Engeland. Het is een uitkomst voor mensen met fysieke klachten, voor wie andere massagevormen niet geschikt zijn of als niet prettig worden ervaren. Met deze revolutionaire ontspanningsmassage kunnen bijvoorbeeld mensen met fybromyalgie en rug-, nek- of bekkenklachten eindelijk eens genieten van een complete lichaamsmassage.

Prijzen

Hieronder kunt u de prijzen vinden van onze massages. De prijzen zijn afhankelijk van de soort, de duur, de frequentie en het aantal behandelingen. U kunt kiezen uit verschillende massages: De ontspanningsmassage, sportmassage en hydromed massage.

Hydromed-waterkussen-watermassage-zwangerschapsmassage
BehandelingPrijs 30 min.Prijs 60 min.
Klassieke ontspanningsmassage€ 22,50€ 40,-
Sportmassage€ 25,-€ 45,-
Hydromed massage-€ 60,-

Of bel 0344 – 664905