Massage in Tiel

ontspanningsmassage-tiel

Klassieke (ontspannings) massage

Bent u opzoek naar een massage in Tiel en bent u toe aan een lekker momentje voor uzelf om even los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest? Met een lekkere ontspanningsmassage kunt u weer ervaren hoe het aanvoelt om weer ontspannen te zijn. Bij deze massage is het doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en ze zo soepel te maken en te houden. U kunt kiezen voor een behandeling van 30 minuten of 60 minuten.

30 min. € 22,50

60 min. € 40,-

Of bel 0344 – 664905

Sportmassage

Heeft u last van een blessure en bent u opzoek naar een snelle genezing hiervan? Bij onze zonnestudio kunt u ook terecht voor een goede sportmassage. Bij een sportmassage is de massagetechniek vooral gericht op het bewegingsapparaat. Hierbij worden de spieren los gemasseerd om een betere circulatie in de bloed- en lymfevaten te verkrijgen. De handgrepen van een sportmassage worden in een hoog tempo uitgevoerd.

30 min. € 25,-

60 min. € 45,-

Of bel 0344 – 664905

massage-tiel-sportmassage
hydromed-massage-tiel-warm-waterkussen-massage

Hydromed massage

Tijdens de hydromed massage behandeling ligt u op uw rug op het kussen. Het waterkussen is gevuld met heerlijk warm water van ca. 40 graden. Tijdens de massage beweegt de masseur haar handen en onderarmen tussen het lichaam en het warm waterkussen.

Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding vergroot. Hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Het warme water omarmt het lichaam en zorgt voor een complete ontspanning van lichaam en geest.

Het is ideaal voor iedereen die niet of niet zo goed op de buik kan liggen. Zoals zwangere vrouwen, mensen met rugklachten, ouderen en baby’s. Maar ook voor iedereen zonder lichamelijke klachten of ongemakken is een warm waterkussen massage een weldadige massage

60 min. € 50,-

Of bel 0344 – 664905