Ontspanningsmassage oud

ontspanningsmassage-tiel

Ontspanningsmassage: ook ontspannend voor u

Wellicht vraag u zich wel eens af: een ontspanningsmassage, is dat ook geschikt voor mij? Zonder ook maar iets van u te weten is ons antwoord ja. Zo’n relaxerende massage werkt uiteraard vooral heel goed als u regelmatig erg gespannen en/of vermoeid bent, en als u het gevoel hebt dat uw energiepeil erg laag is. Maar ook als u lekker in uw vel zit en geen klachten heeft kan een ontspannende massage in Tiel een hele positieve uitwerking hebben. Dat we geen spanning ervaren wil ook niet zeggen dat we geen spanning hebben. Onze masseurs voelen dat feilloos aan. Door de massagetechnieken worden niet alleen afvalstoffen afgevoerd maar ook stofwisseling en bloedcirculatie flink geactiveerd.

Wat houdt een ontspanningsmassage precies in?

Bij een relaxerende massage wordt een groot deel van uw lichaam behandeld. Dit is wel afhankelijk van de tijdsduur. Bij een kortere massage zal de masseur zich vooral richten op uw schouders, nek, rug en armen. Bij een uitgebreidere behandeling kunnen bijvoorbeeld ook uw benen en uw hoofd meegenomen worden, of een ander deel van uw lichaam dat u graag gemasseerd wilt hebben. U kunt dit van tevoren aangeven, of tijdens de massage in Tiel. Natuurlijk kunt u het ook zeggen als u bijvoorbeeld die behandeling van uw schouders wel heel erg prettig vond. Indien gewenst kan de masseur deze nog eens kort herhalen.

Wilt u een afspraak maken voor een massage? Of heeft u andere vragen?

Massagetechnieken: wat doet die masseur precies?

 

Als u nog niet eerder een ontspanningsmassage hebt gehad kunnen we ons goed voorstellen dat u graag weet welke technieken die masseur op uw lichaam gaat toepassen. We zetten ze graag voor u op een rijtje.

Strijkingen en knedingen

De bekendste technieken zijn de strijkingen en knedingen. Bij het strijken wordt er met de vlakke hand, of delen daarvan, over uw huid gestreken. Door het gebruik van massageolie wordt de wrijving verminderd en voelt dat voor u prettiger. Strijkingen zorgen voor een betere circulatie en bevorderen de stofwisseling. Door middel van kneden worden uw spieren als het ware uitgeknepen, door drukkende bewegingen. De intensiteit kan variëren van heel voorzichtig tot erg stevig. Extra effect hiervan is dat afvalstoffen worden losgemaakt waardoor ze beter kunnen worden afgevoerd. Hierdoor herstellen uw spieren beter en wordt spierpijn verminderd of zelfs voorkomen. Vanwege de intensiteit is het belangrijk dat u eventuele pijntjes of spierpijn van te voren meldt bij uw masseur. Hij houdt daar in zijn behandeling in Tiel rekening mee.

Fricties

Verder zal de masseur mogelijk fricties toepassen, door middel van constante druk van een handgreep. Deze zal eventuele verklevingen losmaken en pijn verminderen. Deze techniek wordt vooral toegepast op verhardingen in uw spieren en op uw gewrichten.

Kloppingen

Kloppingen zijn schuddingen, vibraties en specifieke huidhandgrepen die een masseur aan het einde van een massage toepast om behandeld weefsel te laten ontspannen of juist meer te activeren. Ook deze techniek maakt eventuele verklevingen los.

Bot- of beenverschuiven

Tot slot is bot- of beenverschuiven een techniek die alleen op handen en voeten wordt toegepast. Door het rekken van spiertjes wordt de circulatie tussen uw middenhands- en -voetbeentjes verbeterd en zult u ter plaatse ontspanning opmerken.

Bovenstaand is een heel verhaal. We kunnen ons heel goed voorstellen dat u nog vragen heeft. Stel ze gerust als u een afspraak in Tiel maakt of ter plekke aan uw masseur. Hij zal ook met u afstemmen hoe uw behandeling er voor u uit gaat zien (en voelen), op basis van uw doel of klachten. Behalve voor heerlijk zonnen en bijkleuren kunt u bij ons dus ook terecht voor een zalige massage. Uw lichaam zal u dankbaar zijn.

Prijzen

Hieronder kunt u de prijzen vinden van onze massages. De prijzen zijn afhankelijk van de soort, de duur, de frequentie en het aantal behandelingen. U kunt kiezen uit verschillende massages: De ontspanningsmassage, sportmassage en hydromed massage.

ontspanningsmassage-tiel
BehandelingPrijs 30 min.Prijs 60 min.
Klassieke ontspanningsmassage€ 22,50€ 40,-
Sportmassage€ 25,-€ 45,-
Hydromed massage-€ 60,-

Of bel 0344 – 664905