Sportmassage-oud

Een sportmassage in Tiel is genieten voor iedereen.

Waarom kies je voor een sportmassage bij Zonnestudio Fun 2 Sun in Tiel? Onze medewerkers beschikken over veel ervaring en gebruiken de juiste techniek om de behandeling uit te voeren. Aan onze behandelingen worden uiteraard hoge eisen gesteld op het gebied van hygiëne.

 Uitstekend resultaat

 Ruime ervaring

 Effectief

 Zorgt voor een algehele ontspanning

 Kan blessures helpen voorkomen

Massage

Veel mensen hebben al ondervonden hoe heerlijk het is om gemasseerd te worden, en dat een massage goed is voor zowel lichaam als geest. Sommige mensen gunnen het zichzelf om bijvoorbeeld iedere maand naar een masseur te gaan, omdat ze weten dat ze zich daarna een stuk beter voelen, fitter ook. We hebben het hier dan over ontspanningsmassages.

Wilt u een afspraak maken voor een massage? Of heeft u andere vragen?

Sportmassage

Deze massagevorm gaat een stuk verder, dieper. Hierbij krijgen jouw spieren een vrij stevige behandeling door een sportmasseur. Hij (of zij) neemt daarbij ook het diepe bindweefsel van jouw spieren mee. Een dergelijke massage is een manier om het lichaam weer in balans te brengen, als het evenwicht is verstoord. Door de toegepaste massagetechnieken krijgt het lichaam prikkels die weer tot andere reacties in het lichaam leiden. Dit alles zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt verbeterd én afvalstoffen worden afgevoerd. Als je specifieke klachten hebt, bijvoorbeeld in schouders of rug, krijgen die spieren extra aandacht. Je lijf voelt daarna een stuk beter, je klachten nemen af. Zo’n massage kan best af en toe pijnlijk zijn, maar het effect is dat de pijn uiteindelijk minder wordt. Uiteraard is er ook in Tiel de mogelijkheid om een behandeling van een professional te krijgen.

Spierpijn

Iedereen die (on)regelmatig sport weet het: na een pittige training heb je de volgende dag spierpijn, vaak de dag erna nog erger. Hetzelfde geldt als je een nieuwe trainingsvorm hebt gedaan of een nieuwe sport hebt uitgeprobeerd waarbij je spieren hebt gebruikt die niet eerder zo op hun kracht werden aangesproken. Spierpijn is niet schadelijk voor je lichaam: als je het de tijd geeft herstellen je spieren zich vanzelf en wordt jouw conditie beter. Je zou wel schade aan kunnen richten als je de dag na die flinke inspanning opnieuw een zware training doet en je dat niet gewend bent. Spieren kunnen dan echt beschadigd raken.

Alleen voor sporters?

Het is een misverstand dat een sportmassage alleen bedoeld is voor sporters. Ook niet-sporters kunnen hier echter baat bij hebben, bijvoorbeeld bij overbelasting, een verkeerde werkhouding en stress. Belangrijk hierbij is wat we hiervoor al aangaven: vertel jouw masseur wat jouw klachten zijn, waar de spanning of pijn zit. Hij zal de plekken die dat nodig hebben wat steviger behandelen, en de rest van je lichaam ontspannend masseren. Neem voor een fijne behandeling contact op met onze vestiging in Tiel op 0344 – 664905.

Spierpijn en massage: alternatieven

Een stevige massage raden wij af als je flinke spierpijn hebt. Zoals gezegd hebben spieren het vermogen zelf te herstellen als ze daar de tijd voor krijgen. Een stevige massage kan, net als een volgende intensieve training, dit natuurlijke herstel van het lichaam verstoren.

Mag je jezelf dan niet laten masseren bij spierpijn? Jawel, maar wij adviseren dan een zachtere massage, eentje die wat meer aan de oppervlakte blijft. En mocht je bijvoorbeeld al een massage hebben afgesproken en die niet meer kunnen afzeggen: vertel van tevoren aan je masseur dat je spierpijn hebt en wijs precies aan waar. Hij kan daar dan in zijn behandeling rekening mee houden.

Water bevorderd herstel

Goed om te weten: afvalstoffen worden makkelijker afgevoerd als je genoeg water drinkt. Wen je daarom aan om niet alleen na een training veel water te drinken, maar zeker ook na een massage. Dit heeft ook nog eens een reinigende werking op je lichaam.

Prijzen

Hieronder kunt u de prijzen vinden van onze massages. De prijzen zijn afhankelijk van de soort, de duur, de frequentie en het aantal behandelingen. U kunt kiezen uit verschillende massages: De ontspanningsmassage, sportmassage en hydromed massage.

sportmassage-tiel-prijzen
BehandelingPrijs 30 min.Prijs 60 min.
Klassieke ontspanningsmassage€ 22,50€ 40,-
Sportmassage€ 25,-€ 45,-
Hydromed massage-€ 60,-

Of bel 0344 – 664905