Zonadvies

Verantwoord zonnen met behulp van een zonadvies bij Fun 2 Sun

Tijdens je eerste zonbezoek Bij Fun 2 Sun krijg je een vrijblijvend persoonlijk zonadvies. Dit zonadvies is gebaseerd op jouw huidtype en geeft aan hoe lang en onder welke bank je op een veilige manier kunt zonnen voor het mooiste resultaat.

Wat moet je weten

Een tintje krijg je niet van één keer zonnen, de pigmentatie in je huid heeft tijd nodig om op gang te komen, Het is verstandig om dit rustig op te bouwen. (Elke verbranding is een beschadiging aan je huid)  Reken dus altijd op meerdere korte zonbezoeken voor optimaal resultaat.

Meting

Eerst bepaalt één van onze opgeleide medewerkers wat je huidtype is. Pas dan weten we hoe gevoelig je bent voor zonlicht. Door middel van een vragenlijst wordt je huidtype bepaalt en weten we onder welke zonnebank en hoeveel minuten het verstandig is om mee te starten.

Smeren is gezond!

Bij een goed zonadvies hoort ook zoncosmetica. Je hebt een mooie huid en dat wil je zo houden! Smeer jezelf daarom voor elk zonbezoek in met een presun om je huid voor te bereiden en het pigmentatieproces te stimuleren. Gebruik de gratis aftersun voor na het zonnen. Dit product verzorgt je huid en houdt je kleurtje langer vast.

Vakantiezon

Ga je op vakantie? Bescherm je huid voor en tijdens de vakantie.