Zonnecosmetica

Verantwoord zonnen met behulp van een zonadvies bij Fun 2 Sun

Tijdens je eerste zonbezoek aan Zonnestudio Fun 2 Sun. krijg je een vrijblijvend persoonlijk zonadvies. Dit zonadvies is gebaseerd op jouw huidtype en geeft aan hoe lang en onder welke bank je op een veilige manier kunt zonnen voor het beste resultaat.

Wat moet je weten

Een tintje krijg je niet van één keer zonnen, de pigmentatie in je huid heeft tijd nodig om op gang te komen, verbranden hoort daar niet bij! Reken dus altijd op meerdere korte zonbezoeken voor optimaal resultaat.

Huidanalyse

Eerst bepaalt één van onze  medewerkers wat je huidtype is. Pas dan weten we hoe gevoelig je bent voor zonlicht. Je huidtype wordt gemeten aan de hand van een huidtypeformulier. Op basis van deze meting krijgt u een passend zonadvies.

Smeren is gezond!

Bij een goed zonadvies hoort ook zonnecosmetica. Je hebt een mooie huid en dat wil je zo houden! Smeer jezelf daarom voor elk zonbezoek in met een crèmepje naar keuze om je huid voor te bereiden en het pigmentatieproces te stimuleren. Alleen al door je huid te hydrateren met één van onze crèmepjes, bruint jouw huid 40% meer. Zonder crèmepje kaatst het uv-licht terug naar boven, waardoor je niet het optimale resultaat eruit haalt. Wil jij dus een diepe bruining die langer aanhoudt? Verzorg jezelf voor het zonnen dan ook met een voedende crème. Gebruik de gratis aftersun voor na het zonnen. Dit product verzorgt en hydrateert je huid. Erg belangrijk voor een blijvend gezonde huid.

Vakantiezon

Ga je op vakantie?  Door vòòr je vakantie je huid alvast voor te bereiden, verbrand je minder snel en dat draagt weer bij aan een gezondere huid. Daarnaast is het ook belangrijk om je huid tijdens je vakantie te beschermen met een verzorgende zonnebrandcrème.